Om Oss

Från problem till lösning

Vår vision när vi startade iNordic var att kunna erbjuda en lösning till företag att på ett tryggt sätt fortgå med sin verksamhet trots den pågående covid-19 pandemin. Idag kan vi det! 

Vi erbjuder antikroppstester till konkurrenskraftiga priser, med snabba resultat och med exceptionell kvalitet. Våra kunder får både en trygg arbetsmiljö och en långsiktig överblick

Vad vi gör

iNordic är ett bolag som distribuerar en noga utvald produkt baserat på kvalitet med ett konkurrenskraftigt pris då fokus ligger på att nå ut till så många som möjligt.

För att komplettera vår huvudsakliga produkt så erbjuder vi även möjligheten att nyttja erfaren sjukvårdspersonal via våra samarbetspartners för att utföra testerna på ert företag.

Vi jobbar dagligen för att kvalitetssäkra vår produkt, vår plattform och skapa värdefulla relationer med våra kunder för att hjälpa dem på bästa sätt.

Varför vi behövs

Då en pandemi bryter ut är det idealt att agera snabbt och börja testa så många som möjligt för att kunna spåra smittan. Det är viktigt att man snabbt upptäcker vilka som befinner sig i ett smittsamt stadie så man kan erbjuda eventuell nödvändig vård och isolera patienten för att stoppa spridningen.

Många företag har drabbats hårt ekonomiskt, och många har upplevt ökade sjukskrivningar. Att testa sin personal ger en chans att berätta för kunderna att de kan känna sig trygga vid fysiska möten. Det är även en kostnadseffektiv lösning för att undvika onödiga sjukskrivningar.

iNordic har kapaciteten och beredskap att tillhandahålla tusentals tester varje vecka.